lfs terengganu - imran talib
Review,  Misc

LFS Terengganu – Panggung Wayang di Terengganu!

LFS Terengganu – Panggung Pertama di Kuala Terengganu!

 

Akhirnya, setelah beberapa tahun ketiadaan panggung wayang di bandar Kuala Terengganu, kini, LFS terengganu menjadi panggung wayang pertama yang melabuhkan perkhidmatan mereka di sini. LFS cinema menyediakan panggung wayang sama seperti mana – mana panggung wayang lain. Dengan sistem tempahan online, aplikasi, dan anda juga boleh membuat pembelian secara terus di kaunter mereka.

LFS Terengganu – Terletak di PB Sentral, Kuala Terengganu

Anda boleh google sahaja untuk ke LFS terengganu. Panggung wayang ini terletak di tingkat 7, bangunan PB sentral. Anda boleh menaiki lif dari tingkat bawah sekali, atau terus parking di bangunan yang sama di tingkat 2,3,4,5.

 

 

Pintu Masuk

 

lfs terengganu - wayang terengganu
Pintu Masuk ke LFS terengganu

 

lfs terengganu - imran talib
Lif Ke tingkat 7

 

Dan macam biasa, interior sebuah panggung wayang.

 

 

Tiket lupa lah gais berapa RM. tapi ade la dalam belas belas ringgi macam tu. Mungkin depend pada movie juga – baru keluar ke, famous ke, billboard ke, dan lain lain lagi lah. kawan kawan pun boleh juga booking terus dan cek harga dekat laman web LFS ni. Boleh tengok sini gais—–> LFS TERENGGANU

 

Goodluck guys. Masuk panggung wayang jangan nakal nakal lah. Tengok movie je.

Share, Like, and Follow me guys!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *